Materiály
Potravinářská biochemie [N320071]
Potravinářská biochemie - zkouška 2022
Seznam otázek ve zkouškové písemce
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
Word (14.73 kB)
24. 5. 2022
Protokol č. 2 vliv množství sacharózy na růst kvasinek
Gomba
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
Word (19.67 kB)
4. 11. 2017
Protokol č. 4 (zjišťování vlivu živin)
Gomba
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
Word (19.46 kB)
1. 11. 2017
Protokol č.3 vliv pH na růst kvasinek
Gomba
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
Word (19.39 kB)
28. 10. 2017
otazky ze zkoušky
otazky ze zkoušky
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
Word (14 kB)
12. 6. 2016
Fermentovana produkce
Fermentační produkce rozpouštědel Historie aceton-butanolového…
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
Word (692 kB)
1. 3. 2014
Enzymy podílející se na dedradaci sacharidů
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (2.4 MB)
29. 5. 2012
proteomika
přednáška
Potravinářská biochemie [N320071]
VŠCHT v Praze
PDF (1.86 MB)
11. 5. 2012