Materiály
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Test
jedna z verzí závěrečného testu
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
Word (1001.95 kB)
10. 6. 2013
7. přednáška - výživa
Výživa, doporučení, příjem živin, výživová pyramida
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
PDF (580.53 kB)
24. 5. 2012
6. přednáška - hormony
Hormony, imunochemické metody
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
PDF (1.54 MB)
24. 5. 2012
5. přednáška - voda a minerální látky
Voda a minerální látky - rozdělení, funkce, biochemie,…
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
PDF (821.45 kB)
24. 5. 2012
4. přednáška - vitaminy
Vitaminy
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
PDF (593.63 kB)
24. 5. 2012
3. přednáška - lipidy
Lipidy v potravinách
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
PDF (860.03 kB)
20. 4. 2012
2. přednáška - sacharidy
Sacharidy v potravinách
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
PDF (915.66 kB)
21. 3. 2012
1. přednáška - proteiny
Aminokyseliny, peptidy a proteiny v potravinách
Potravinářská biochemie [KBBV / C536]
Univerzita Pardubice
PDF (1.47 MB)
21. 3. 2012