Materiály
Mikrobiologické zkoumání potravin
Enzymy
enzymy, nazvosloví, enzymatická činnost mikroorganismů
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
PowerPoint (123 kB)
8. 4. 2013
MO v potravinách - písemka
Zkoušková písemka
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
Word (10.53 kB)
4. 6. 2012
vliv podmínek na růst MO
vnitřní a vnější podmínky růstu MO, základní metody…
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
PDF (14.21 MB)
15. 7. 2011
Salmonella spp., Listeria spp.
základní typologie, patogeneze, výskyt
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
PDF (5.14 MB)
15. 7. 2011
Kultivační metody
základní metody v mikrobiologické laboratoři-potravinářství…
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
PDF (1.59 MB)
15. 7. 2011
PCR-základ
základní poznatky o metodě PCR (princip-názorné obrázky)…
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
PDF (1.03 MB)
15. 7. 2011
Campylobacter jejuni
základní typologie Campylobacter jejuni/coli (biochemie,…
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
PDF (2.57 MB)
15. 7. 2011
faktory
staré
Mikrobiologické zkoumání potravin
VŠCHT v Praze
PDF (2.1 MB)
22. 5. 2009