Materiály
Laboratoř z potravinářské biochemie
Protokol č.1
PŘÍPRAVA PUFRŮ A MĚŘENÍ pH- uznany
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (51 kB)
10. 5. 2018
10 - STANOVENÍ VITAMÍNŮ
nevypracovany protokol
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (77.5 kB)
7. 5. 2018
9 - SEPARACE PROTEINŮ
nevypracovany protokol
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (372.5 kB)
7. 5. 2018
8 - STANOVENÍ CHOLESTEROLU V OLEJÍCH
nevypracovany protokol
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (39.5 kB)
7. 5. 2018
7 - Stanovení aktivity trypsinu
nevypracovany protokol
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (80 kB)
7. 5. 2018
6 - KVALITATIVNÍ STANOVENÍ SACHARIDŮ
nevypracovany protokol
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (41.5 kB)
7. 5. 2018
5 - STANOVENÍ SACHARIDŮ
nevypracovany protokol
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (22.23 kB)
7. 5. 2018
4 - STANOVENÍ CELKOVÉ BÍLKOVINY BIURETOVOU REAKCÍ, DEPROTEINACE
nevypracovany protokol
Laboratoř z potravinářské biochemie
Univerzita Pardubice
Word (44.5 kB)
7. 5. 2018