Protokol č.1
Zhotovení nativního preparátu Pozorování mikroorganismů…
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (29.4 kB)
14. 11. 2019
protokol 8.
pro potravináře. Identifikace kvasinek – tvorba pseudomycelia…
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (25.12 kB)
25. 1. 2019
protokol 6
pro potravináře. ŘEDĚNÍ BUŇEČNÉ SUSPENZE, McFARLANDOVA…
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (21.49 kB)
25. 1. 2019
protokol 7
pro potravináře. RŮST MIKROORGANISMŮ NA KULTIVAČNÍCH…
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (26.29 kB)
25. 1. 2019
protokol 4
Barvení glykogenu a bílkovin, volutinu u kvasinek.…
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (33.42 kB)
10. 12. 2018
protokol 5
žívné půdy = příprava a rozlevání. nácvik očkování…
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (24.21 kB)
10. 12. 2018
Protokol č. 2 z obecnej mikrobiológie
Farbenie podľa Grama, KOH- test, Negatívne farbenie…
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (16.68 kB)
17. 11. 2018
Protokol č.1 z obecné mikrobiológie
Práca pre obor Analýza potravín
Laboratoř z obecné mikrobiologie [UPCE/LOCH]
Univerzita Pardubice
Word (16.42 kB)
13. 11. 2018