Materiály
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
7. přednáška
Mikrobiologické požadavky na potraviny, krmiva, obaly…
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
ČZU v Praze
PDF (225.34 kB)
2. 12. 2014
6. přednáška
Rizika z potravin
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
ČZU v Praze
PDF (702.38 kB)
2. 12. 2014
5. přednáška
Falšování potravin
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
ČZU v Praze
PDF (645.16 kB)
2. 12. 2014
4. přednáška
Bezpečnost výrobků
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
ČZU v Praze
PDF (168.42 kB)
2. 12. 2014
3. přednáška
EFSA a RASFF
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
ČZU v Praze
PDF (378.3 kB)
2. 12. 2014
2. přednáška
Základy národního a mezinárodního práva
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
ČZU v Praze
PDF (226.31 kB)
2. 12. 2014
úvodní přednáška
pojmy a definice
Kvalita a bezpečnost potravin (AQA21E)
ČZU v Praze
PDF (239.72 kB)
2. 12. 2014