7.přednáška
sůl jako kořenící přípravek
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (23.91 kB)
11. 1. 2013
6.přednáška
hořčice - výrobní postup, druhy
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (26.67 kB)
11. 1. 2013
5.přednáška
oleje, octy
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (23.23 kB)
11. 1. 2013
4.předáška
pasty,kořenící přípravky
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (33.17 kB)
11. 1. 2013
3.přednáška
směsi koření
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (106 kB)
11. 1. 2013
2.koření
dělení, úprava
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (25.27 kB)
11. 1. 2013
přednáška1/uvod
úvod, historie, inport, export
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (24.94 kB)
11. 1. 2013
koření
otázky ke zk 2012
Koření a byliny v potravinářských technologiích [KBPT]
MENDELU v Brně
Word (14.61 kB)
20. 1. 2012