stanovení aminokyselin
zpracovaný materiál ke zkoušce ve wordu
Instrumentální metody v analýze potravin [KALCH/C522]
Univerzita Pardubice
Word (732.09 kB)
17. 2. 2020
separační techniky
zpracovaný materiál ke zkoušce ve wordu
Instrumentální metody v analýze potravin [KALCH/C522]
Univerzita Pardubice
Word (582.85 kB)
17. 2. 2020
příprava vzorku k analýze
zpracovaný materiál ke zkoušce ve wordu
Instrumentální metody v analýze potravin [KALCH/C522]
Univerzita Pardubice
Word (649.21 kB)
17. 2. 2020
Přednáška č.2
chromatografické metody
Instrumentální metody v analýze potravin [KALCH/C522]
Univerzita Pardubice
PDF (21.15 MB)
26. 11. 2015
přednáška č.1
Odběr a příprava vzorku
Instrumentální metody v analýze potravin [KALCH/C522]
Univerzita Pardubice
PDF (7.54 MB)
23. 10. 2014
Zpracované otázky ke zkoušce
Kompletně zpracované okruhy ke zkoušce.
Instrumentální metody v analýze potravin [KALCH/C522]
Univerzita Pardubice
Word (60.5 kB)
10. 2. 2014
Ramanova spektrometrie
Instrumentální metody v analýze potravin [KALCH/C522]
Univerzita Pardubice
PDF (737.83 kB)
19. 1. 2012