5. cvičení
indikátory bezpečnosti potravin
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (1.38 MB)
1. 5. 2014
5. přednáška
přirozené toxiny v potravinách
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (1.81 MB)
1. 5. 2014
4. cvičení
mikroflora mléka
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (239.56 kB)
1. 5. 2014
4. přednáška
rizika, zdravotní nebezpečí
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (2.35 MB)
1. 5. 2014
3. cvičení
indikátory kvality potravin
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (349.32 kB)
1. 5. 2014
3. přednáška
aditiva, definice
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (2.14 MB)
1. 5. 2014
2. cvičení
biologická konzervace potravin
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (1.15 MB)
1. 5. 2014
2. přednáška
legislativa, definice
Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin [AMA12E]
ČZU v Praze
PDF (795.96 kB)
1. 5. 2014