Materiály
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
cvičení 2
cvičko č.2 prezentace
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (583.67 kB)
25. 1. 2013
cvičení č.1
prezentace ze cvičení
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (927.05 kB)
25. 1. 2013
falšování
falšování potravin prezenatace
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (1.15 MB)
25. 1. 2013
potraviny specifického charakteru
potraviny specifického charakteru prezentace
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (517.98 kB)
25. 1. 2013
skladování, trvanlivost
skladování, trvanlivost prezentace
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (1.73 MB)
24. 1. 2013
med
prezentace med
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (358.98 kB)
24. 1. 2013
suroviny rostlinného původu
suroviny rostlinného původu prezentace
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (1.73 MB)
24. 1. 2013
Přednáška 4
prezentace z př. č 4
Druhy a složení potravin [VFU/DSP]
VFU Brno
PDF (4.4 MB)
24. 1. 2013