Materiály
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
Estery kyseliny ftalové
prezentace na téma estery kyseliny ftalové
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (254 kB)
9. 2. 2012
Carotenoidy
prezentace na téma carotenoidy
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (90.33 kB)
9. 2. 2012
Bisfenol A
prezentace na téma Bisfenol A
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (155 kB)
9. 2. 2012
PAH
prezentace na téma PAH
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (1.48 MB)
9. 2. 2012
Antioxidanty
prezentace na téma antioxidanty
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (128.5 kB)
9. 2. 2012
Patulin
prezentace na téma Patulin
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (789 kB)
9. 2. 2012
Aflatoxiny v potravinach
prezentace
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
PowerPoint (807.5 kB)
9. 2. 2012
mykotoxiny
stručně a jasne o mykotoxinech
Chemická bezpečnost potravin [N323012]
VŠCHT v Praze
Word (165.44 kB)
9. 2. 2012