Materiály
Analýza potravin
doc. Fišera 11
kontaminanty
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.03 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 10
org. kyseliny
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.65 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 9.2
MOLEKULOVÁ ABSORPČNÍ SPEKTROMETRIE
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (9.38 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 9.1
aromatické látky
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (923.07 kB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 8.2
hmotnostní spektrometrie
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (2.63 MB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 8.1
sacharidy
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (109.34 kB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 7.2
separační metody
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (910.39 kB)
8. 9. 2010
doc. Fišera 7
lipidy
Analýza potravin
UTB ve Zlíně
PDF (1.89 MB)
8. 9. 2010