Otázky ke zkoušce
témata ke zkoušce
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
Word (32 kB)
před 4 dny
Protokol - vliv vnějších podmínek na mikroorganismy (pH, koncentrace solí, …
Schváleno od Kalhotky
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
PDF (154.9 kB)
6. 5.
Protokol - mikrobiologický rozbor koření
Schváleno od Kalhotky
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
PDF (158.09 kB)
26. 4.
Protokol - bakterie mléčného kvašení
Schváleno od Kalhotky
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
PDF (194.56 kB)
26. 4.
Protokol - boj proti mikroorganismům (teplota, UV záření, antibiotika)
Schváleno od Kalhotky
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
PDF (173.23 kB)
26. 4.
Protokol mikra - plísně
Uznáno Kalhotkou
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
Word (2.12 MB)
11. 4. 2024
Protokol - metabolismus kvasinek
Schváleno od Kalhotky
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
PDF (128.98 kB)
31. 3. 2024
Protokol - rozmnožování mikroorganismů
Schváleno od Kalhotky
Základy potravinářské mikrobiologie [ZPOMI]
MENDELU v Brně
PDF (175.11 kB)
31. 3. 2024