Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Úvod do potravinářských a biochemických věd
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Které barvivo dává čerstvému masu červenou barvu?
- Ryby podléhají poměrně rychlé zkáze, protože
- Jak vzniká ocet?
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
… a dalších 9 otázek
Počet otázek
12
Spuštěno
19×
Předmět
Úvod do potravinářských a biochemických věd [N322020]
Škola
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Datum nahrání
21. 1. 2024
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}