Co je špatně?
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
Pro uložení dislike prosím napiš odůvodnění:
${commentPrompt}Zatím nebyly přidány žádné komentáře. Buď první!
Reagovat
Napiš alespoň 7 znaků.
Technologie mléka
Příprava na zkoušku
Vypracované otázky v tomto testu:
- Tuk je v mléku ve formě?
- Co neřadíme k čistým bílkovinám?
- Vyberte proteiny patřící k základním frakcím kaseinového komplexu
- ${question.text.length > 125 ? question.text.substr(0,125) + '…' : question.text }
… a dalších 8 otázek
Počet otázek
11
Spuštěno
80×
Předmět
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
Škola
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Datum nahrání
1. 12. 2020
${title}
${descriptionComputed}
${description1}
${description2}
${strongNote} ${note}
${date}
${title}
${counter|niceNumber}