Materiály
Základy konzervace potravin [N324015]
Změny-faktory
Změny-faktory v potravinách
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
PDF (828.48 kB)
3. 2. 2009
Chemické změny 2
Bílkoviny, heteroglykosidy, přírodní barviva...
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
PDF (1.46 MB)
3. 2. 2009
Chemické změny 1
voda, kyselost...
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
PDF (1.01 MB)
3. 2. 2009
Chemické změny 3
tuk, oxidace tuků, reakce tuků
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
PDF (1.34 MB)
3. 2. 2009
Kyselina listová
Kyselina listová, zdroj, význam, stabilita, obohacování…
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
Word (131.5 kB)
3. 2. 2009
Učební text 2
Učební text 2
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
PDF (643.05 kB)
3. 2. 2009
Učební text 1
Učební text 1
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
PDF (1.5 MB)
3. 2. 2009
Enzymy
Enzymy a enzymové reakce
Základy konzervace potravin [N324015]
VŠCHT v Praze
PDF (1.12 MB)
1. 2. 2009