5.přednáška
Úprava konzistence - macerace a rozváření
Technologie zpracování ovoce a zeleniny [N324013]
VŠCHT v Praze
PDF (982.49 kB)
10. 6. 2012
4.přednáška
Stabilizace suroviny
Technologie zpracování ovoce a zeleniny [N324013]
VŠCHT v Praze
PDF (637.6 kB)
10. 6. 2012
3.přednáška
Předběžné operace
Technologie zpracování ovoce a zeleniny [N324013]
VŠCHT v Praze
PDF (2.09 MB)
10. 6. 2012
2.přednáška
Doprava
Technologie zpracování ovoce a zeleniny [N324013]
VŠCHT v Praze
PDF (1.85 MB)
10. 6. 2012
Úvod
úvodní přednáška
Technologie zpracování ovoce a zeleniny [N324013]
VŠCHT v Praze
PDF (471.57 kB)
10. 6. 2012