Výpisky - Technologie výroby potravin živočišného původu II.
Výpisky z přednášek - Technologie výroby potravin živočišného…
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (25.41 MB)
1. 6. 2023
Vypracované otázky - Technologie výroby potravin živočišného původu I.
Vypracované otázky - Technologie výroby potravin živočišného…
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
Word (18.75 MB)
24. 2. 2023
Výpisky - Technologie výroby potravin živočišného původu I.
Výpisky z přednášek - Technologie výroby potravin živočišného…
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (26.61 MB)
24. 2. 2023
produkce medu
produkce medu
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (101.64 kB)
5. 2. 2015
postmortální změny masa
postmortální změny masa, PSE,DFD
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (455.24 kB)
5. 2. 2015
chemické složení masa
chemické složení
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (635.15 kB)
5. 2. 2015
vejce
chemické složení
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (191.96 kB)
5. 2. 2015
průmyslové zpracování vajec
tvorba pěny, gelu, emulgační vlastmosti
Technologie výroby potravin živočišného původu I, II
UTB ve Zlíně
PDF (713.12 kB)
5. 2. 2015