Tvorba a zásady menu
od burdy
Gastronomie v lázeňském provozu [ULGAT/L0012]
SU v Opavě
Word (16.81 kB)
5. 5. 2011
Souhrn učiva
Gastronomie a pohostinství-historie, obsluhující personál,…
Gastronomie v lázeňském provozu [ULGAT/L0012]
SU v Opavě
Word (486.5 kB)
13. 2. 2011
Gastronomie pro lázeňství
Gastronomie pro lázeňství
Gastronomie v lázeňském provozu [ULGAT/L0012]
SU v Opavě
PDF (258.32 kB)
12. 8. 2010
Stravování
Společné stravování a jeho členění
Gastronomie v lázeňském provozu [ULGAT/L0012]
SU v Opavě
Word (44.5 kB)
31. 5. 2010
Společenské akce
Rauty,bankety,číše vína,recepce,...
Gastronomie v lázeňském provozu [ULGAT/L0012]
SU v Opavě
Word (81.5 kB)
31. 5. 2010
Jídelní a nápojevé lístky
Jídelní a nápojové lístky
Gastronomie v lázeňském provozu [ULGAT/L0012]
SU v Opavě
Word (56 kB)
31. 5. 2010